Ahoj, čistě předběžně se ptám jestli by nebyl zájem o tohle auto. Někdy cca v květnu. Rád bych se s nim ještě párkrát svezl. Podle předešlého majitele nezná zimu, já to mam teď taky v garáži a nejezdim s tim. Nějak začínám zjišťovat, že bych chtěl něco jinýho. R.v. 97 teď v listopadu to má nový stk, je to v kůži a pokud si dobře vybavuju, tak to ještě má 4 x airbag, ABS, alarm, automatická klimatizace, automatická převodovka, autorádio, dálkově ovládané centrální zamykání, zámek řadící páky, dělená zadní sedadla, el. ovládání oken, el. ovládání zrcátek, imobilizér, nastavitelný volant, otáčkoměr, palubní počítač, posilovač řízení, tónovaná skla, vyhřívaná zrcátka, výškově nastavitelná sedadla, jsou na tom 17“ kola, v předních světlech stroboskopy, no a samozřejmě vzhledová úprava. 3.0 V6 140kw spotřeba mi vychází na 12. Je tam duplex, docela pěknej zvuk. Nefunkční vyhřívání řidičovy sedačky a pneu zralý na výměnu. Auto bylo na zvedáku, když jsem ho kupoval a nic tam není, jako je to 13let starý auto, takže se tam vždycky něco najde, ale tohle je OK po všech stránkách. A teď cena… No to nevim ideál by byl to co jsem do toho vrazil, tedy 97, ale tak nějak pochybuju, že to za to dostanu. Chtěl bych tak 80. Časem bych tu dával nějaký info jak je na tom apod. Poslední dobou jsou moje myšlenkový pochody ve sračkách a tak nějak se cejtim dost na hovno, takže je možný, že za tejden to bude jinak, ale je fakt, že jsem se zadíval do jiný toyoty. Bohužel nemam foto a v garáži to blbě fotí, takže fotka pouze před tím než jsem koupil.